annemiek-schuitema.reismee.nl

Sculpture by the Sea

Normaal ben ik niet echt van de kunst...Museum spreekt me ook niet zo aan, dus je vraagt je dan nu vast af: Wat doet ze dan bij Sculpture by the Sea? Afgelopen week zagen we in het bushokje de reclame-poster voor dit evenement. Dit is namelijk een hele happening hier. Dit jaar was het de 21ste keer dat dit evenement plaats vond, wij dachten dit willen we wel eens zien. Niet alleen was het kunst langs de zee, maar dit was langs de Bondi to Tamarama Coastal Walk.

Aangekomen in Bondi, was het echt super druk. Heel veel mensen hadden het idee om deze kunsttentoonstelling te gaan bekijken. De ijzige wind maakte het wat koud, maar voor de rest was het prima weer om deze Coastal Walk te gaan lopen. Het waren hele bijzondere dingen zoals een hamburger, maar ook kunst van mensen met een surfboard of over een muurtje een autoweg met allemaal speelgoedautootjes. Tevens was er ook een binnengedeelte van de tentoonstelling. Esmee en ik keken op een gegeven moment niet echt meer naar de kunst, maar meer naar de prijzen die erbij stonden. Jeetje wat kosten soms (voor ons) onnozele dingen, super veel geld! Wel geteld hebben we één bedrag onder de $1000 dollar gezien, bedragen van $12.000 of zelfs $40.000 lijkt hier niets voor te stellen. 

Zoals gezegd: ik ben niet echt van de kunst, maar dit was zeker wel leuk om een keer gezien te hebben. :)

Reacties

Reacties

Derk en Willie

ziet er allemaal prachtig uit.
maar koop maar geen van deze zaken voor zoveel geld
Buitendien hoe krijg je ze in Oostwold
Veel plezier samen
groetjes

henk

Mooie foto's en prachtige dingen allemaal en weer een ervaring rijker zo moet je maar denken veel plezier verder en wacht weer op je volgende ontdedekkings tocht en je spannende verhaal hier over.tot later

janny

wat weer leuke verhalen hoorde dat je ook gaat duiken wat een leuke ervaringen allemaal
bedankt voor je leuke kaart die wij hebben ontvangen ook namens deborah gr marten janny edwin en deborah

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!